top of page

Queen.

Roberti Rattan is een familiebedrijf dat gevestigd is in Italië. Sinds 1959 maakt het bedrijf prachtig  tuinmeubilair. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, waaronder aluminium. Hierdoor is het tuinmeubilair licht en makkelijk verplaatsbaar. De hoogwaardig waterafstotende kussens zijn bedekt met de juiste stoffen die bestand zijn tegen de meeste weersinvloeden. Dit brengt het gemak met zich mee dat ze niet direct opgeborgen hoeven te worden bij een regenbui. Het veelal unieke design maakt dat u kunt genieten van tuinsets die niet overal te vinden zijn. Hieronder ziet u enkele voorbeelden met richtprijzen. Kijk ook eens naar de andere mogelijkheden in de fotogalerie hierboven. 

Hiernaast ziet u Samba Rio stoelen met bijbehorende uitschuifbare tafel. Het gebruikte materiaal Aluminium is 'epoxy coated', wat wil zeggen dat u verzekerd bent van langdurig gebruik onder de meeste weersomstandigheden. Deze stoelen zijn Verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin. De tafel is in twee verschillende maten verkrijgbaar. 

Richtprijs tafel: l180/260xb100xh75 cm + 

4 stoelen met armleuning € 3.199,-.

De Hamptons Graphics is in uiteenlopende designs beschikbaar. Hierdoor heeft u een ruime keuze aan mogelijkheden.

Richtprijs stoelen zoals afgebeeld € 1799,-/stk incl. kussens, in de stoffen mosaic,tricot en kristal blu.

Kijk ook eens naar de andere modellen van Hamptons Graphics in de fotogalerie hierboven.

De Portofino is een modellenreeks met een mix van mooie materialen. Het vlechtwerk is helemaal up to date. Ondanks dat het vlechtwerk van polyester is, heeft het toch een hoge aaibaarheidsfactor.

De tafels zijn verkrijgbaar met een blad van HPL,

Richtprijs 2+3 zits incl. bijzettafels € 7.999,-

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Mochten er nog vragen zijn of u wilt een bestelling plaatsen neemt u gerust contact met mij op. Samen komen we tot de juiste keuze voor uw tuinmeubilair.

ik hoop u graag terug te zien! 

bottom of page