top of page

Bent u opzoek naar hoogwaardig keramische vloertegels en wandtegels voor in uw woning of op kantoor? dan kunt u bij mij prima terecht. Omdat ik samenwerk met importeurs die over een breed assortiment beschikken, is er altijd wel een tegel naar uw wens beschikbaar. Ook voor het terras zijn er tal van mogelijkheden beschikbaar. Hieronder volgen enkele voorbeelden van vloertegels. 

Hiernaast ziet u de keramische vloertegel Advance Quartz.

60x60cm.

Deze natuursteen look past in elk interieur. Deze tegel is in meerdere kleuren en afmetingen leverbaar.

Richtprijs € 47,95/m2

Hiernaast ziet u de keramische vloertegel Evolution Nero

90x90cm.

Door de mooie kleurcombinatie van zwart en antraciet heeft deze leisteen look tegel een bijzondere uitstraling. Deze tegel is in meerdere kleuren leverbaar.

Richtprijs € 59,95/m2

De Sensation Pulido marmerlook komt weer steeds vaker voor in de woning. De rijke uitstraling en het makkelijker onderhouden t.o.v. echt marmer maakt deze tegel tot een echte aanrader. De grote afmeting van 120x120cm geeft uw vloer met dit design enige rust. Richtprijs € 69,95,-/m2

Alle prijzen zijn inclusief btw.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van tegels die ik te bieden heb, Heeft u een vraag met betrekking tot een bepaalde tegel, bel gerust of vul vrijblijvend onderstaand formulier in. Samen komen we ongetwijfeld tot de juiste keuze.

Graag wil ik u adviseren om de vloertegels altijd door een professioneel bedrijf te laten leggen. Hierdoor kunt u optimaal en lang genieten van uw vloer. Omdat de tegels op voorraad zijn is een levertijd van 1-5 werkdagen mogelijk. 

De kleur op het beeldscherm van uw computer of telefoon geeft altijd een iets andere kleur dan in werkelijkheid het geval is. Wees daarvan bewust!

U kunt met mij vrijblijvend een afspraak maken via het contactformulier., zodat u de tegels bij u thuis kunt bekijken om tot een juiste keuze te kunnen komen.

Ik hoop u graag terug te zien!

bottom of page